Identify GoTourism Up 2023

Identify Travel, impulsat per joves emprenedors, atrau 400.000 euros a ronda seed

Identify Travel, una startup catalana fundada el 2021, ha aconseguit una fita significativa en la seva trajectòria en assegurar una inversió de 400.000 euros a la seva primera ronda de finançament seed. Aquesta ronda, liderada per Alva Ventures i recolzada per la línia Emprenedores Digitals d’ENISA, apunta a potenciar el creixement i l’expansió de l’empresa al sector traveltech.

Identify Travel transforma el turisme amb un projecte innovador

Identify Travel s’ha destacat com un projecte innovador a l’àmbit del turisme, oferint solucions tecnològiques destinades a promoure el turisme cultural i descentralitzar les zones turístiques sobresaturades. La cartera de productes digitals inclou el servei Identify DTX (Destination Traveller Experiences), que proporciona guies digitals personalitzades a hotels i allotjaments turístics, facilitant la promoció de rutes, gastronomia i activitats culturals adaptades a les preferències dels clients.

A més, l’empresa ha desenvolupat CultureQuiz, un sistema de rutes gamificades basades en la geolocalització dels dispositius mòbils dels turistes. Aquesta innovadora eina ajuda les autoritats locals a gestionar i controlar els fluxos de turisme a les destinacions, incentivant els visitants a explorar llocs menys concorreguts i atorgant recompenses per completar les rutes.

Emprenedoria femení

Segons dades publicades recentment per El Economista, només el 18% de les startups són fundades per dones. Identify, amb dues dones cofundadores en posicions de lideratge, ha estat seleccionada per rebre finançament públic a través de la línia Emprenedores Digitals d’ENISA. Aquest suport financer no només reconeix el talent i la visió de les germanes cofundadores, Elena i Noelia Losantos, sinó que també contribueix a reduir la bretxa de gènere al sector tecnològic.

Un equip multidisciplinari compromès

Darrere de l’èxit de Identify Travel hi ha un equip multidisciplinari dedicat i resilient. Des de la gestió estratègica fins al desenvolupament tècnic i la comercialització, cada membre de l’equip té un paper fonamental en el creixement i l’expansió de l’empresa. Amb experiència en camps que van des de l’arquitectura i el desenvolupament de programari fins al periodisme i el màrqueting digital, els quatre fundadors (Elena i Noelia Losantos, Esteve Dalmau i Aleix Riba) aporten una combinació única d’habilitats i perspectives que impulsa la innovació i l’èxit empresarial.

Un futur prometedor amb Barcelona Travel Hub

Com a participant en el programa GoTourism Up i al programa d’incubació de Barcelona Travel Hub, Identify Travel està ben posicionada per assolir nous èxits i consolidar-se com un referent tecnològic al sector traveltech espanyol. Amb el suport d’inversors, mentors i col·laboradors, l’empresa continua la missió de transformar la indústria turística a través de la innovació i l’excel·lència empresarial.

En resum, l’èxit d’Identy Travel a la ronda de finançament recent és un testimoni del potencial i la visió d’aquesta startup catalana. Amb un enfocament clar en la innovació, la diversitat i el compromís amb l’excel·lència, Identify Travel està preparada per escriure el pròxim capítol emocionant en el viatge cap a l’èxit en el mercat del turisme digital.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *