Barcelona Travel Hub

L'epicentre de la innovació responsable a l'ecosistema turístic de Barcelona

Què és
Barcelona Travel Hub?

Barcelona Travel Hub és el hub d’innovació que dinamitza, gestiona i impulsa una comunitat formada per entitats, empreses i emprenedors de la cadena de valor del turisme, units amb l’objectiu de potenciar la innovació i l’ús de les noves tecnologies, connectar plataformes nacionals i internacionals, compartir coneixements i fomentar sinergies per promoure la innovació oberta.

És una iniciativa del Gremi d’Hotels de Barcelona, que treballa per a involucrar en aquest projecte a tots els agents relacionats.

Connectem startups, organitzacions i inversors.
Som divulgadors d'innovació

Misió

Liderar la innovació en turisme a Barcelona, generant prosperitat, fomentant el debat i donant suport a propostes que millorin la cadena de valor i l’experiència dels visitants i residents. Col·laborem estretament amb el talent i els actors de l’ecosistema per impulsar el desenvolupament i l’excel·lència de l’experiència turística sostenible i responsable a Barcelona.

Visió

Ser l’epicentre de la innovació en l’ecosistema turístic de Barcelona, impulsant una transformació responsable i sostenible que enriqueixi l’experiència dels visitants i ciutadans, contribuint a la consolidació de la reputació de Barcelona com a destinació turística d’excel·lència a escala mundial.

Els objectius que ens mouen

sinergies barcelona travel hub

Sinergies estables

Crear un marc de sinergies estable entre els diferents stakeholders.

innovacio barcelon travel hub

Barcelona referent en innovació turística sostenible

Fomentar la reputació de Barcelona com a Hub d’innovació en turisme sostenible i responsable.

ods barcelona travel hub

Col·laboració publicoprivada en línia amb els ODS

Promoure la col·laboració publicoprivada per millorar la sostenibilitat turística de Barcelona, consolidant-la com a referent innovador en línia amb els ODS.

HUBS MUNDIALS DE TURISME

Plataforma mundial de
Hubs d'Innovació

Impulsar una plataforma mundial de Hubs d’Innovació Turística, promovent la col·laboració entre xarxes i hubs per difondre i millorar el model de Barcelona.

M'interessa col·laborar amb Barcelona Travel

Omple el formulari i contactarem amb tu per a una entrevista. 

Iniciativa:   

Col·labora: