noves experiencies

Explorant les Noves Experiències Turístiques del Turista 4.0: recapitulació del webinar

El nostre recent webinar, organitzat per Barcelona Travel Hub impulsat perl Gremi d’Hotels de Barcelona, ens va oferir l’oportunitat de conèixer diferents propostes innovadores per millorar l’experiència del turista 4.0. Amb el focus posat en com connectar millor amb els viatgers i enriquir les seves experiències, vam tenir l’oportunitat de conèixer tres propostes que ens permet descobrir la destinació des de diferents perspectives.

L’experiència turística

Vam reflexionar sobre la sifgnificació de l’experiència turística. Finalment tots som viatgers i sabem que l’experiencia és finalment allò que queda en el nostre record. Les organitzacions que formem part de la cadena de valor del turisme treballem perquè aquesta experiència sigui el més excel·lent possible. Sabem que una de les variables claus per valorar si l’experiència ha estat exitosa o no és la tasa de recomanació.

L’experiència d’usuari, coneguda amb les sigles UX, té una importància fonamental en el sector turístic ja que influeix directament en la satisfacció del client, la fidelització, les recomanacions i, en última instància, en l’èxit d’un negoci turístic.

Les propostes innovadores

Durant el webinar, vam tenir l’oportunitat de conèixer les presentacions de tres solucions, cadascun presentava una proposta única per aconseguir l’objectiu de gaudir de la destinació aportant valro:

  • Marta Isern, responsable d’expansió a Espanya de JOOKS, ens va parlar sobre la plataforma que combina fer activitats esportives amb la descoberta de l’entorn, obrint un món d’oportunitats per explorar les ciutats de manera activa i divertida.
  • Ramón Martín, responsable de Gymkana Digital Turística ens planteja un enfocament lúdic, mitjançat històries interactives i jocs que permeten als viatgers explorar els territoris de maneres noves i apassionants.
  • Finalment, Julià Sánchez, cofundador de Discover Catalònia, ens va aproximar a l’aplicació que permet als viatgers descobrir les joies culturals i les activitats úniques que té a prop seu,i d’esta manera establir connexions amb les comunitats locals.

Presentacions

Per als qui no van poder assistir al webinar o desitgen tornar a explorar les presentacions, podeu accedir a les diapositives i altres recursos de cada ponent mitjançant els següents enllaços

També us deixem l’enllaç a les diferents webs de les solucions presentades:

Propera destinació: Més Experiències per al turista 4.0 el dimecres 25 d’octubre

La propera jornada de Barcelona Travel Hub, programada per al 25 d’octubre, oferirà noves propostes d’experiències per al turista 4.0, coneixerem solucions que ens ajuden a gaudir de la destinació i també millorar l’experiència d’usuari en l’allotjament. No us perdeu aquesta oportunitat d’aprendre i connectar-vos amb més innovadors del sector.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *