La incubadora d'startups turístiques

Impulsa la teva startup turística amb
BcnTravel Incubator!

Què és BcnTravel Incubator?

BcnTravel Incubator és la incubadora de startups turístiques dedicada a impulsar la innovació a Barcelona. Aquí, emprenedors apassionats i amb visió de futur poden desenvolupar les seves idees i transformar-les en projectes d’èxit. A través del nostre programa d’incubació, oferim suport, recursos i una xarxa de mentors i col·laboradors per ajudar les startups a créixer i prosperar.

Les nostres startups turístiques incubades

bcn nomads

Be Conscious Nomads. Explore. Connect

Projecte d’“Allotjaments Conscients” que promou pràctiques sostenibles. Incentiva l’estalvi compartit, la descongestió de destinacions i la conscienciació ambiental. Ofereix recompenses a viatgers per pràctiques responsables. Busca connectar directament els viatgers amb experiències locals autèntiques, certificant els allotjaments conscients. Inclou informació sobre les  destinacions, rutes conscients i  mobilitat sostenible.

Equip: Barbara Bach, CEO i fundadora

Identify travel

Plataforma mundial de
Hubs d'Innovació

La plataforma per crear i gestionar guies digitals personalitzades per cada allotjament i cada destinació, amb més de 300 mil punts culturals i experiències a tot el món. Funciona com una plataforma col·laborativa on els usuaris aporten els seus coneixements i troben respostes els dubtes  que sorgeixen quan planifiquen o fan un viatge. Identify dona visibilitat a aquells llocs menys coneguts però amb un gran valor cultural, patrimonial i històric.

Equip: els quatre fundadors Elena Losantos,  Noelia Losantos, Esteve Dalmau i Aleix Riba

hub city guides incubat BTH

Eina per als guies turístics

Té com a objectiu crear una eina que permeti als guies turístics acceptar tours immediatament, sense necessitat de seguiments i assegurant la confirmació per WhatsApp. L’enfocament principal és assolir la quantitat més gran de candidats en el menor temps possible, evitant errors en assignacions i establint un preu fix sense necessitat de negociació.

Equip: Fernando Matrichuk i Lucio Seliman

Shower smart, save water

Ajuda els hotels i proveïdors d’allotjament a implicar activament els hostes per estalviar aigua durant les dutxes. És un dispositiu IoT que ofereix una combinació única de tecnologia i gamificació. swiftON proporciona dades en temps real sobre l’ús d’aigua per habitació, fent que la conservació sigui divertida i competitiva.

Equip: Delphine Hatsadourian i Fabiano Ferreira Pinto socis fundadors

 
weyeboo bcntravel incubadora

L’ app que neix amb l’objectiu d’impulsar una nova manera de viatjar molt més propera, local i real. Fugir del turisme de masses «artificial» i permetre apropar els viatgers a la ciutat autèntica i la seva gent i cultura. És una eina digital creada per connectar les persones de diferents cultures de manera presencial i tornar a socialitzar. Els seus valors són el respecte per les cultures, la integració, la cooperació, la solidaritat, la cultura i el plaer de viatjar.

Equip: Jaume Paretas, CEO i fundador i Noemí Arroyo Project Manager.

 

Els nostres mentors

Els mentors de BcnTravel Incubator són experts en diverses àrees del sector turístic i tecnològic, oferint orientació estratègica i suport a les startups..

pere ramón mentor bth
Pere Ramon

Director General
Hotel Ronda Lesseps

Guillem Gispert

Country Manager Spain & Portugal -
Trip.com Group

mar rovira mentor bth
Marc Rovira:

Head Of Innovation & Guidelines
Smart Rooms Company

Toni mascaró mentor BTH
Toni Mascaró

Founder & CEO eMascaro

Programa d'incubació

El programa de BcnTravel Incubator està dissenyat per oferir a les startups les eines i els recursos necessaris per convertir les seves idees en negocis viables. A través de sessions de formació, assessorament personalitzat i accés a una xarxa de professionals del sector, les startups poden desenvolupar-se i créixer en un entorn de suport i col·laboració. Depenent del teu grau de maduresa i compromís,  BcnTravel Incubator et donarà suport en aquest viatge.  Per accedir-hi al programa és necessari passar un procés de valoració.

A BcnTravel Incubator, el nostre objectiu és fomentar la innovació i la sostenibilitat en el turisme, contribuint a la creació d’un futur més conscient i connectat per a viatgers i destinacions arreu del món. Si tens una idea disruptiva i vols portar-la al següent nivell, BcnTravel Incubator és el lloc ideal per a tu. 

Benvingut a la comunitat on les idees es converteixen en realitat!

M'interessa tenir més informació sobre BcnTravel Incubator

Omple el formulari amb les teves dades, explica’ns el teu projecte i contactarem amb tu per poder valorar possibles col·laboracions futures.

Iniciativa:   

Col·labora: