identify gotourism up

Identify, preaccelerat per GoTourism UP, seleccionat entre els sis millors projectes Primer 2023 🏆

Durant 2023, el programa de preacceleració GoTourism Up ha ajudat a prop de 15 emprenedors relacionats amb el sector turístic des de setembre fins a desembre, amb formació i mentories. Aquesta iniciativa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa PRIMER i cofinançat per la Unió Europea, no només se centra en el turisme, sinó que també impulsa projectes en àrees altres àrees com NewSpace, mobilitat sostenible, aviació, entre d’altres.

Identify, un dels sis projectes destacats en el Demo Day de  2023

Durant el Demo Day del Programa Primer 2023, celebrat el 13 de desembre, es va reconèixer l’excel·lència de sis projectes, un d’ells preaccelerat per GoTourism Up: ‘Identify’. Aquesta plataforma innovadora té com a objectiu principal promoure el turisme responsable mitjançant guies d’experiències turístiques d’alta qualitat per a destinacions i establiments hotelers.

Presentació al 4YFN 2024 al MWC Barcelona

L’equip d’Identify també tindrà l’oportunitat de presentar el seu projecte a l’estand de la Generalitat de Catalunya durant el congrés 4YFN 2024, que se celebrarà en el marc del MWC Barcelona. Aquest reconeixement addicional ofereix una bona oportunitat de visibilitat per a ‘Identify’ i consolida la seva posició com a projecte innovador en el panorama turístic. La participació en esdeveniments de renom com el MWC Barcelona demostra l’impacte positiu i el potencial de les iniciatives recolzades per GoTourism Up en la transformació i millora del sector turístic.

Imatge: identifytravel.app
preaccleracio identify

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *