noves experiencies

Explorant les Noves Propostes d’Experiències Turístiques del Turista 4.0: recapitulació del webinar

El recent seminari online del Cicle de webinars gratuïts de Barcelona Travel Hub, impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona, ens va oferir l’oportunitat de conèixer diferents propostes innovadores per millorar l’experiència del turista 4.0. Amb el focus posat en com connectar millor amb els viatgers i enriquir les seves experiències, vam tenir l’oportunitat de conèixer tres solucions que ens permet descobrir la destinació des de diferents perspectives.

L’experiència turística

Vam reflexionar sobre la significació de l’experiència turística. De com tots com a viatgers sabem que l’experiència és allò que finalment queda en el nostre record. És per això que les organitzacions treballen perquè l’experiència sigui la més excel·lent possible. I una de les variables claus per valorar si l’experiència ha estat exitosa o no és conèixer la tassa de recomanació.

L’experiència d’usuari té una importància fonamental en el sector turístic, ja que influeix directament en la satisfacció del client, la fidelització, les recomanacions i, en última instància, en l’èxit d’un negoci turístic.

Les propostes innovadores

Durant el webinar, vam tenir l’oportunitat de poder conèixer l’oferta tres empreses innovadores: Jooks, d’origen francès, i Discover i Gimcana digital, d’origen català. Cadascuna d’elles representa una proposta única per aconseguir l’objectiu de gaudir de la destinació aportant valor:

  • Marta Isern, responsable d’expansió a Espanya de Jooks, ens va parlar sobre la plataforma que combina fer activitats esportives amb la descoberta de l’entorn, obrint un món d’oportunitats per explorar les ciutats de manera activa i divertida. Jooks, neix a França en 2016 i
  • Ramón Martín, responsable de Gimcana Digital Turística ens va plantejar un enfocament lúdic, mitjançat històries interactives i jocs que permeten als viatgers explorar els territoris d’una manera diferent i apassionant.
  • Finalment, Julià Sánchez, cofundador de Discover Catalònia, ens va aproximar a l’aplicació que permet als viatgers descobrir les joies culturals i les activitats úniques que té a prop seu en temps real, i d’aquesta manera establir connexions amb les comunitats locals.

Presentacions

Per als qui no van poder assistir al webinar o desitgen tornar a explorar les presentacions, podeu accedir a les diapositives i altres recursos de cada ponent mitjançant els següents enllaços

També us deixem l’enllaç a les diferents webs de les solucions presentades:

Pròxima destinació: Més Experiències per al turista 4.0. Webinar, dimecres 25 d’octubre

La propera jornada de Barcelona Travel Hub, programada per al 25 d’octubre, oferirà noves propostes d’experiències per al turista 4.0, coneixerem solucions que ens ajuden a gaudir de la destinació i també millorar l’experiència d’usuari en l’allotjament. No us perdeu aquesta oportunitat d’aprendre i connectar-vos amb més innovadors del sector.

Inscripció al Cicle de webinars de Barcelona Travel Hub

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *