GoTourism Up

L'impuls que necessites per destacar en l'ecosistema d'innovació turística català

Vols formar part d'aquest programa?

Deixa’ns les teves dades i et trucarem per a més informació. Inscripcions obertes!

Copa de vino, fondo calle de Barcelona
Chica calle Barcelona

Què és
GoTourism Up?

GoTourism Up és una oportunitat per millorar el teu projecte innovador en el sector turístic en tres àmbits:

Programa de preacceleració

GoTourism Up és un programa de preacceleració de 3 mesos de durada que busca potenciar nous models de negoci i tecnologies aplicades a la cadena de valor turística. Impulsat per Barcelona Travel Hub, Gremi d’Hotels de Barcelona  i la Fundació KIMbcn. Està subvencionat pel departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus

A qui va dirigit
GoTourism Up?

GoTourism Up s’adreça a emprenedors, empreses i start-ups que desitgin impulsar la innovació en la cadena de valor del turisme.

Investigadors i estudiants

Responsables de transferència d’universitats i centres d’investigació. Estudiants d’últim curs de qualsevol disciplina.

Tecnòlegs

Professionals  i empreses de sectors tecnològics amb interès a aplicar les seves habilitats i coneixements en el camp del turisme.

Perfils business

Professionals i empreses que exploren nous mercats amb gran potencial de creixement, volen identificar oportunitats i liderar nous projectes.

M'interessa formar part del programa GoTourism Up!

Omple el formulari i contactarem amb tu per a una entrevista. Un dels quinze  participants pot ser tu. 

No deixis escapar aquesta oportunitat!

Casa Vicens Gaudí Barecelona

Què t’ofereix GoTourism Up?

Obtindràs suport i recursos de forma intensiva  durant 3 mesos per a l’avaluació, l’assessorament i l’impuls del teu projecte innovador en turisme.

Accediràs a un programa de formació en línia amb continguts sobre les últimes tendències del turisme, estratègies de negoci i l’aplicació de tecnologies emergents.

Comptaràs amb el suport d’experts i professionals de la indústria turística que et guiaran en el desenvolupament i l’execució del teu projecte.

Presentaràs el teu projecte en l’esdeveniment presencial de GoTourism Up davant del sector i el comitè tècnic del programa. Podràs connectar amb altres emprenedors, inversors i actors clau de l’ecosistema turístic. T’ajudarem a identificar i accedir a fonts de finançament adequades per a la teva iniciativa turística innovadora.

Després de completar amb èxit el programa GoTourism Up, podràs continuar rebent suport per a programes d’incubació i acceleració específics.

Quin és l’objectiu de GoTourism Up?

L’objectiu de GoTourism UP és promoure el desenvolupament econòmic del turisme, així com tenir un impacte positiu en l’àmbit social i mediambiental. Amb una visió integral, busquem impulsar iniciatives que contribueixin a la sostenibilitat, la millora de l’experiència dels viatgers, la ciutadania i l’optimització de les operacions turístiques i la destinació. Creiem en la importància de la tecnologia, la creativitat i l’emprenedoria com a motors per transformar el sector i generar un impacte significatiu.

La innovació en la cadena de valor del turisme

Aquests són els sis segments destacats que tenen importants oportunitats de generació de projectes

01

Transport i desplaçaments

02

Estances i establiments turístics

03

Experiència turística/experiència centrada en el visitant

04

Medi ambient i sostenibilitat

05

Turisme
blau

06

Economia
del visitant

Sobre el programa Primer

El #ProgramaPrimer respon a un dels grans reptes del Govern de la Generalitat: impulsar l’emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia a Catalunya, ampliant l’efecte del hub tecnològic de Barcelona.

Aquest programa, desenvolupat per Catalunya Emprèn, té com a objectiu promoure programes d’emprenedoria d’alta especialització i innovació que responguin a necessitats específiques identificades.
Més informació a: Preacceleradores Primer. Departament d’Empresa i Treball (gencat.cat)

Sobre Barcelona Travel Hub

Barcelona Travel Hub és el nou hub d’innovació turística que busca fomentar la col·laboració entre els diferents agents de la cadena de valor del turisme a Barcelona. Connectem plataformes internacionals, compartim coneixements i recursos per fomentar sinergies sòlides i promoure iniciatives d’innovació oberta en el sector. A més, treballem per conscienciar les administracions i facilitar el desenvolupament d’empreses i l’entrada d’inversors.

Subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

Luego Generalitat de Catalunya

Amb el suport de: